Cégbemutató

Cégünk 2002-ben alakult. Hardver, szoftver kiskereskedelemmel, valamint iroda- és számítástechnikai szervizeléssel 2007-óta foglalkozik.
Kollégáink a számítástechnika és a kereskedelem terén több éves tapasztalattal rendelkező jól képzett szakemberek, akik a hozzánk forduló vásárlókat családias hangulatban és nagy szakértelemmel szolgálják ki.
A raktárunkban megtalálható termékeket állandó jelleggel a vásárlók igényei szerint alakítjuk, tekintettel a termékskála változatosságára, mennyiségére és árfekvésére. Fő értékesítési stratégiánk az, hogy a hozzánk forduló vásárlókat azonnal, raktárkészletről szolgáljuk ki, minőségi és kedvező árú számítástechnikai termékekkel.

Boltjaink valamint webáruházunk üzemeltetőjének céginformációját az alábbiakban találja meg.

Céginformáció

Cég neve: UE-Investment Kft.
Székhely: 6600 Szentes, Horváth Mihály u. 12/A. sz.
Tel.: +36 63 783-827
E-mail: 3abolt@gmail.com
Bankszámlaszám: 18203514-06020105-40010021
Adószám: 12912977-2-06
Cégbíróság: Csongrád Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Cégjegyzék szám: 06-09-008184

Adatvédelem

A 3abolt.hu internetes áruház üzemeltetője, az UE-Investment Kft. ezúton kijelenti, hogy az áruház üzemeltetése során tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát, és mindenben a személyes adatok védelméről valamint a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint jár el.
Az áruház regisztrált vásárlója, mint megrendelő, olyan adatokat ad meg, amelyek személyes adatoknak minősülnek. Az adatok megadása önkéntes, azok feldolgozásához, tárolásához, rögzítéséhez a 3abolt.hu internetes áruház üzemeltetője, az UE-Investment Kft., mint adatkezelő, harmadik személyt nem von be.
A vásárláshoz szükséges regisztráció során felvett adatokat, kizárólag a megrendeléssel kapcsolatos tevékenységekhez használjuk fel és tároljuk. Ezen adatokat harmadik személy számára nem tesszük hozzáférhetővé, kivéve a törvényben meghatározott eseteket (például: bűncselekmény.) A regisztráció során megadott adatait a megrendelő bármikor módosíthatja. A leadott rendeléseket a leadás időpontjában a rendszerünkben lévő adatokkal vesszük figyelembe.
Az 3abolt.hu internetes áruházba történő regisztrációval, a regisztrációt kitöltő személy a jelen nyilatkozatot elfogadja.